Panas-diobral produk

Kualitas Kahiji, Kasalametan Terjamin

  • Lidocaine CAS 137-58-6

    Lidocaine CAS 137-58-6

    Kimia & fisik Pasipatan umum Ngaran Lidocaine CAS Jumlah 137-58-6 purity 99% Beurat molekular 234,337 Density 1.0 ± 0,1 g / cm3 ngagolakkeun Point 372,7 ± 52,0 ° C dina 760 mmhg molekular Formula C14H22N2O lebur Point 66-69 ° C Flash Point 179,2 ± 30,7 ° C Packing 1kg / Aluminium foil kantong, jero kantong plastik ganda 25kg / Serat kendang, jero kantong plastik ganda pengiriman barang cara 1. Kapal ku DHL / FedEx / UPS / suweng 2. Kapal ku garis husus lamun teu bisa nyieun clearance nalika barang ngahontal adat anjeun 3. Kapal ku hawa / se ...

  • Pregabalina pregabalin lyrica powde CAS 148553-50-8 kalawan harga pangalusna

    Pregabalina pregabalin lyrica powde CAS 148553 -...

    Use of pregabalina  : Pregabalina is one of the most promising epilepsy drugs in development, with better efficacy and easier administration.It can also be used to treat pain and anxiety. Common Name pregabalin CAS Number 148553-50-8 Density 1.0±0.1 g/cm3 Boiling Point 274.0±23.0 °C at 760 mmHg Melting Point 194-196ºC Molecular Formula C8H17NO2 Molecular Weight 159.226 Flash Point 119.5±22.6 °C Exact Mass 159.125931 PSA 63.32 LogP 1.12 Vapour Pressure 0.0±1.2 mmHg...

  • bubuk kristal phenacetin CAS 62-44-2 kalawan harga pangalusna

    bubuk kristal phenacetin CAS 62-44-2 kalawan pangalusna ...

    Mangpaat phenacetin: Phenacetin mangrupakeun analgesic non-opioid tanpa sipat anti radang, nyegah Cox-3 activity.Target: COXPhenacetin mangrupakeun nyeri-relieving sarta muriang-ngurangan ubar, Phenacetin ieu ditarik ti pasar Kanada Juni 1973 alatan masalah ngeunaan nephropathy. data klinis na laboratorium éta cocog sareng "phenacetin nephritis" sakumaha ditétélakeun di Éropa jeung Australia sarta nembe di Amérika Serikat jeung Kanada. Laporan ieu ngaevaluasi papanggihan di ...

  • 4,4-Piperidinediol hydrochloride

    4,4-Piperidinediol hydrochloride

    Chemical Name: 4,4-Piperidinediol hydrochloride CAS No.:40064-34-4 Molecular Formula:C5H12ClNO2 Molecular weight: 153.61 Appearance: Almost white to yellow powder Shipping way could be DHL,UPS,TNT,EMS,Fedex,and so on. Product Name 4, 4-Piperidinediol Hydrochloride CAS NO: 40064-34-4 Purity 99% Appearance White to Light yellow crystal powder Place of origin China MOQ 1KG

  • 4-amino-3,5-dichloroacetophenone CAS 37148-48-4

    4-amino-3,5-dichloroacetophenone CAS 37148-48-4

    Hebei Huanhao Biotéhnologi Co., Ltd, anu didaptarkeun ibukota 10 juta yuan, méh nepi ka $ 2 juta, urang boga produksi bahan baku pabrik farmasi bahan baku farmasi, sarta r & d pusat réagen, sarta kami ngalakukeun panalungtikan sarta pamekaran produksi puluhan réagen rébu spésiés. Tujuan kami anu strives kualitas pikeun survival di. Neangan ngembangkeun ku reputasi kiridit. produk urang boga kaunggulan harga badag di Éropa Amérika Kidul jeung saterusna .and parusahaan urang ogé boga ...

  • Ngakibatkeun asétat Trihydrate

    Ngakibatkeun asétat Trihydrate

    Product Name Lead Acetate Trihydrate CAS number 6080-56-4 Molecular Formula C4H12O7Pb Appearance White or colorless Solid Usage Use for parmaceutical intermediates or chemical research Purity 99.9%min DeliveryTime Within 24 hours after payment Storage Dry and ventilated Payment method Western union/ Moneygram/ TT/ Paypal etc. Delivery method Fedex / Dhl / Tnt / Ems or according customer requirement

  • Organik antara 100-07-2

    Organik antara 100-07-2

    Product name 4-Methoxybenzoyl chloride Synonyms p-Anisoyl chloride EINECS 202-816-4 CAS No. 100-07-2 Molecular formula C8H7ClO2 Molecular weight 170.59 Specifications Appearance Low melting crystallization or liquid Flash point 87 ºC Refractive index 1.58-1.582 Density 1.26 Melting point 22 ºC Boiling point 145 ºC (14 torr) Assay 99% Others Packing 250kg or as requested Application Used for pharmaceutical intermediates and organic synthesis

  • N- (tert-Butoxycarbonyl) -4-piperidone CAS 79099-07-3

    N- (tert-Butoxycarbonyl) -4-piperidone CAS 79099 -...

    Item N-(tert-Butoxycarbonyl)-4-piperidone 79099-07-3 CAS No. 79099-07-3 MF C10H17NO3 MW 199.247 Appearance White powder Purity (on dry base) % ≥ 99.5% Flash point ℃ 129.1±25.4 °C Boiling point 289.8±33.0 °C at 760 mmHg Package foil bag/carton box Item: N-(tert-Butoxycarbonyl)-4-piperidone 79099-07-3 MOQ: 10 gram Packing: Aluminum foil bag / customized Payment Terms: Western Union / Money Gram / BTC / T/T / L/C Shipping way: By air, by express, by sea Express: FedEx, UPS,...

  • Quality pangalusna

    Tanpa nambahkeun atawa doping mana wae, sadaya produk anu murni.

  • Téhnologi profésional 

    Tim nu boga teknologi profésional sarta pangalaman senior

  • 100% jaminan

    Kualitas pangalusna sarta kasalametan saluran angkutan pikeun konsumén nyadiakeun jaminan paling aman

  • pangiriman gancang

    Urang nganteurkeun barang aman, gancang, efisien.

Ngembangkeun Pausahaan

Hayu urang nyandak ngembangkeun kami ka tingkat luhur

kami mitra

Urang baris ngaronjatkeun sarta nguatkeun partnerships kami boga.

  • rtyr (1)
  • rtyr (2)
  • rtyr (3)
  • rtyr (3)
  • rtyr (4)