Cina Fenspiride CAS 5053-06-5 Manufacturers na suppliers | Huanhao

Produk kami

Fenspiride CAS 5053-06-5

Pondok Description:

Kimia & fisik Pasipatan umum Ngaran Fenspiride CAS Jumlah 5053-06-5 purity 99% Beurat molekular 260,332 Density 1.2 ± 0,1 g / cm3 ngagolakkeun Point 408,3 ± 55,0 ° C dina 760 mmhg molekular Formula C15H20N2O2 Flash Point 200,7 ± 31,5 ° C Packing 1kg / aluminium foil kantong, jero kantong plastik ganda 25kg / Serat kendang, jero kantong plastik ganda pengiriman barang cara 1. Kapal ku DHL / FedEx / UPS / suweng 2. Kapal ku garis husus lamun teu bisa nyieun clearance lamun barang ngahontal adat anjeun 3. Kapal ku Paké hawa / laut tina Fenspiride ...


jéntré produk

Tags produk

C hemical & Pasipatan fisik

Umum Ngaran Fenspiride

CAS Jumlah 5053-06-5

Purity 99%

Beurat molekul 260,332

Kapadetan 1,2 ± 0,1 g / cm3

Golak Point 408,3 ± 55,0 ° C dina 760 mmhg

Molekular Formula C15H20N2O2

Flash Point 200,7 ± 31,5 ° C

Paking
1kg/Aluminum foil bag, inner double plastic bags

25kg / Serat  drum, inner double plastic bags

ongkos  jalan

1.  Ship by DHL/ FedEx/ UPS/EMS
2. Ship by special line if you can not make clearance when goods reach your customs
3. Ship by air/ sea

Mangpaat Fenspiride

Fenspiride dipaké minangka ubar dina pengobatan kasakit engapan tangtu. Hal ieu ogé dipaké pikeun pengobatan akut jeung kasakit radang kronis organ ENT jeung saluran pernapasan, kitu ogé pikeun pengobatan pangropéa tina asma.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami